Președintele Iohannis: PSD împroașcă venin, minciuni și fake news. Ăsta e PSD. O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător

Președintele Iohannis: PSD împroașcă venin, minciuni și fake news. Ăsta e PSD. O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător

Președintele Iohannis: PSD împroașcă venin, minciuni și fake news. Ăsta e PSD. O să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, la Baia Mare, că PSD împroașcă venin, minciuni și fake news despre el, despre PNL, despre aliații liberalilor, iar alegătorii vor da un răspuns foarte convingător.

Întrebat de jurnaliști despre fake news-urile distribuite de PSD îl ultimele zile, Klaus Iohannis a spus: „Nu am de când să răspund la atacurile PSD, dar pot să vă spun ce am spus și acum o jumătate de oră, la o întâlnire cu primarii – încet, dar sigur, se vede fața foarte urâtă a PSD, împroașcă venin, minciuni, fake news. Acesta este PSD, așa știu ei să își facă campanie și cred că în acest fel își fac singuri un deserviciu, nu este nevoie să le dăm un răspuns, o să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător”.

Klaus Iohannis a reluat afirmațiile și în discursul ținut în fața liberalilor, la evenimentul electoral de la Baia Mare.

„Ați observat cum PSD își arată fața urâtă, ca să nu spun altceva, că vreau să rămân într-o zonă politicoasă, în opoziție cu contracandidata mea. PSD împroașcă venin, minciuni și fake news. Asta face PSD, ăsta e PSD. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliații noștri. Asta știe să facă PSD”, a afirmat Iohannis. 

PSD a fost inițiatorul unui val de fake news-uri în ultimele zile, începând de marți seară, când Gabriela Firea a distribuit o postare potrivit căreia Klaus Iohannis avea cască în ureche la conferința de presă. Au urmat mesaje false distribuite pe rețelele de socializare de mai mulți membri PSD care l-au avut ca țintă pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu. Valul de fake news-uri a vizat și Alianța USR PLUS care, de altfel, a și anunțat că dă în judecată PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...