Preşedintele Iohannis transmite condoleanţe familiei poliţistului decedat în judeţul Timiş

Preşedintele Iohannis transmite condoleanţe familiei poliţistului decedat în judeţul Timiş

Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei poliţistului din judeţul Timiş care şi-a pierdut viaţa duminică, din cauza unor răni prin împuşcare, în timp ce se afla la datorie.

"Preşedintele României, Klaus Iohannis, îşi exprimă profundul regret pentru tragicul incident petrecut duminică, 2 iunie a.c., în judeţul Timiş, în urma căruia un poliţist român, aflat la datorie, şi-a pierdut viaţa din cauza unor răni prin împuşcare. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei îndurerate şi are deplină încredere că organele abilitate vor depune toate eforturile astfel încât făptuitorul să fie urgent prins şi deferit justiţiei. Preşedintele României este cu gândul alături de toţi cei care îşi pun viaţa în pericol, în timpul misiunilor pe care le au de îndeplinit, pentru a fi în slujba cetăţenilor României", se afirmă într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, difuzat duminică.

Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal , duminică după-amiaza, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Daniela Juncu)


 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale