Președintele Islandei afirmă că ar interzice topping-ul de ananas pentru pizza dacă ar putea

Președintele Islandei afirmă că ar interzice topping-ul de ananas pentru pizza dacă ar putea

Președintele Islandei s-a lăsat angrenat într-o dezbatere încinsă privind meritele utilizării ananasului ca topping pentru pizza, afirmând că este împotriva acestei practici și că dacă ar putea ar interzice-o, relatează miercuri DPA.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de săptămâna trecută cu elevii de la o școală din orașul nordic Akureyri, președintele Gudni Johannesson a fost întrebat care este părerea lui în această chestiune.

Johannesson a răspuns că se opune atât de tare utilizării ananasului la pizza că ar putea înainta o lege care să interzică această combinație, scrie tabloidul islandez Visir.

Marți, președintele islandez și-a clarificat pe Facebook poziția privind această puțin probabilă reglementare referitoare la folosirea ananasului ca topping pentru pizza.

"Îmi place ananasul, dar nu pe pizza. Nu am puterea de a face legi care să le interzică oamenilor să pună ananas pe pizza", a scris el în limba engleză.

"Mă bucur că nu am asemenea puteri. Președinții nu ar trebui să aibă puteri nelimitate. Nu aș vrea să dețin această poziție dacă aș putea da legi care să interzică lucrurile care nu-mi plac. Pentru pizza, recomand fructele de mare", a mai scris Gudni Johannesson.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....