Preşedintele Macron se duce la Catedrala Notre-Dame cuprinsă de un incendiu

Preşedintele Macron se duce la Catedrala Notre-Dame cuprinsă de un incendiu

Emmanuel Macron, care a anulat un discurs important programat pentru luni seară ca răspuns la mişcarea "vestelor galbene", se va duce la Catedrala Notre-Dame din Paris, cuprinsă de un incendiu uriaş , a anunţat preşedinţia franceză, citată de France Presse.

Şeful statului francez tocmai şi-a înregistrat discursul televizat, amânat pentru moment fără o nouă dată anunţată. Prim-ministrul Edouard Philippe se va duce de asemenea acolo, au anunţat serviciile sale.

Printre altele, preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat luni că "împărtăşeşte emoţia unei întregi naţiuni", trimiţând un "gând pentru toţi catolicii şi pentru toţi francezii", notează AFP.

"Notre-Dame de Paris în flăcări. Emoţia unei întregi naţiuni întregi. Un gând pentru toţi catolicii şi pentru toţi francezii. La fel ca toţi compatrioţii noştri, sunt trist în această seară să văd că arde o parte din noi", a scris el pe Twitter.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”