Preşedintele palestinian, spitalizat din nou

Preşedintele palestinian, spitalizat din nou

Preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), Mahmoud Abbas, a fost spitalizat din nou duminică, suferind de o febră puternică, după ce fusese operat la ureche săptămâna trecută, a indicat un responsabil palestinian pentru France Presse.

Acest responsabil nu a furnizat mai multe detalii despre starea sănătăţii liderului palestinian, internat într-un spital din Ramallah, în Cisiordania, în cursul dimineţii.

El este spitalizat pentru a treia oară în decurs de o săptămână, după ce suferise o intervenţie chirurgicală minoră la ureche marţi. Abbas fusese adus pentru examinări sâmbătă noaptea, părăsind spitalul după o jumătate de oră.

Directorul spitalului, citat duminică de agenţia de presă palestiniană Wafa, a afirmat că rezultatele testelor sale erau "excelente" şi că starea de sănătate a lui Mahmoud Abbas era "satisfăcătoare".

Starea sănătăţii preşedintelui palestinian, în vârstă de 83 de ani şi cunoscut ca fumător înrăit, constituie frecvent subiectul unor zvonuri.

Mahmoud Abbas a fost ales preşedinte al ANP în 2005 pentru patru ani, dar a rămas în funcţie în absenţa alegerilor din cauza disputelor interpalestiniene cu Hamas, mişcarea islamistă aflat la putere în Fâşia Gaza. El nu a desemnat niciun succesor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante