Președintele PND, Daniel Fenechiu, candidat la funcția de primar al Capitalei

Președintele PND, Daniel Fenechiu, candidat la funcția de primar al Capitalei

Președintele PND, Daniel Fenechiu, a anunțat sâmbătă, la Tulcea, că va candida la funcția de primar al municipiului București, adăugând că dorește ca la alegerile locale formațiunea pe care o conduce să obțină cel puțin 1.000 de consilieri locali.

''Candidez la Primăria municipiului București. (...) Toți cetățenii se plâng din cauză că administrația publică este destul de apatică, nu respectă termenele și că doar prin atenții și mecanisme nedemocratice se poate ajunge la rezolvarea unei cereri. Pe lângă clasicul birou unic voi veni cu un sistem de monitorizare a cererilor care va putea fi verificat pe internet'', a declarat Fenechiu, în deschiderea evenimentului de lansare a candidaților PND la 12 primării din județul Tulcea.

El a subliniat importanța profesionalizării serviciilor publice și l-a invitat pe candidatul PND la Primăria municipiului Tulcea, Cornel Bâlbu, să preia acest element din platforma sa electorală.

''Vă asigur că vom avea cel puțin 1.000 de consilieri locali, minim 40-50 de consilieri județeni și un număr de primari. (...) Este foarte greu să menționez un număr al viitorilor primari PND, chiar dacă la întâlnirile precedente vorbeam despre 40-50. Din păcate (...) partide care se cred democrate — ALDE și PMP — au reușit să ne intimideze niște candidați'', a adăugat liderul PND, exemplificând cu candidați partidului din județele Galați, Timiș și Maramureș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență