Preşedintele se întâlneşte cu liberalii. Rareş Bogdan, despre prezidenţiale: Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Preşedintele se întâlneşte cu liberalii. Rareş Bogdan, despre prezidenţiale: Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Preşedintele se întâlneşte cu liberalii. Rareş Bogdan, despre prezidenţiale: Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus.

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte marţi după-amiază cu liderii liberali, pentru discuţii pe tema strategiei pentru perioada următoare. Cu câteva ore înaintea întâlnirii, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a scris pe Facebook: ”Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus”, transmite News.ro.

 Din delegaţia PNL ar urma să facă parte, pe lângă liderul partidului Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi alţi lideri ai partidului.

Întâlnirea are loc în contextul în care Guvernul a stabilit data primului tur al alegerilor prezidenţiale, respectiv 10 noiembrie.

Rareş Bogdan a scris marţi pe Facebook, cu câteva ore înaintea întâlnirii: ”S-a decis: 10 noiembrie, data alegerilor prezidenţiale. Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus în lumea tot mai greu de priceput! Este respectat pe toate continentele, în toate cancelariile. Este un om care are obraz, care are onoare, care are demnitate şi nu va accepta niciodată ca ţara noastră să cadă în mâinile infractorilor, incompetenţilor, mincinoşilor, prefăcuţilor şi trădătorilor. Ascultaţi ce vă spun!”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /