Președintele vorbește la ora 16.00

Președintele vorbește la ora 16.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, de la ora 16.00, o declaratie de presa, transmite Administratia Prezidentiala.

Nu au fost transmise insa detalii despre temele pe care le va aborda seful statului.

Este posibil totusi ca Iohannis sa transmita decizia pe care a luat-o in privinta sefiei DIICOT, pentru care Tudorel Toader l-a propus pe Felix Banila, contestat chiar de procurorii din institutia de investigare a infractiunilor legate de terorism.

"Voi lua o decizie saptamana viitoare", a spus succint, saptamana trecuta, Klaus Iohannis, raspunzand unei intrebari, la finalul summit-ului NATO.

Comisarul.ro va transmite, in format LIVE TEXT, declaratiile sefului statului.

*****************

Miercuri, premierul Viorica Dancila a fost chemata si s-a dus, la Cotroceni, pentru o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis.

La finalul reuniunii, care a durat mai putin de 40 de minute, cei doi oficiali nu au facut declaratii si pana la aceasta ora Administratia Prezidentiala nu a comunicat nimic pe tema intalnirii dintre cei doi inalti oficiali romani.

Singura sursa de informatii a fost comunicatul dat de Guvern, conform caruia nu s-a discutat decat despre preluarea presedintiei Consiliului UE de catre Romania, in 2019.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...