Președinție: Guvernul a decis să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT pe bugetul instituțiilor din domeniul securității naționale

Președinție: Guvernul a decis să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT pe bugetul instituțiilor din domeniul securității naționale

Guvernul a decis, în acest an, să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituțiile din domeniul securității naționale, precizează Administrația Prezidențială.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, în anul 2015, Guvernul a transmis Secretariatului CSAT proiectele de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale pe data de 7 decembrie, iar Consiliul Suprem de Apărare a Țării s-a reunit pe data de 10 decembrie pentru avizare.
Președintele Klaus Iohannis a convocat marți CSAT în vederea analizării proiectului de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale.

Potrivit Președinției, proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu