Președinție: Guvernul a decis să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT pe bugetul instituțiilor din domeniul securității naționale

Președinție: Guvernul a decis să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT pe bugetul instituțiilor din domeniul securității naționale

Guvernul a decis, în acest an, să acționeze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituțiile din domeniul securității naționale, precizează Administrația Prezidențială.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, în anul 2015, Guvernul a transmis Secretariatului CSAT proiectele de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale pe data de 7 decembrie, iar Consiliul Suprem de Apărare a Țării s-a reunit pe data de 10 decembrie pentru avizare.
Președintele Klaus Iohannis a convocat marți CSAT în vederea analizării proiectului de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale.

Potrivit Președinției, proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei