Președinție: Ligia Deca, numită consilier de stat pe Educație

Președinție: Ligia Deca, numită consilier de stat pe Educație

Președintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ligia Deca în funcția de consilier de stat la Departamentul Educație și Cercetare al Administrației Prezidențiale. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Ligia Deca va fi consilier de stat începând cu data de 1 iulie.

Ligia Deca este cercetător în științe politice la Universitatea din Luxemburg. De asemenea, ea colaborează ca expert în politici publice, în cadrul Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

Ligia Deca este membră a grupului de experți al Comisiei Europene pe tema ''Science in Education'' și expert al Consiliului Europei.

În perioada 2009-2012, ea a fost coordonatoarea Secretariatului Bologna, iar între 2008 și 2010 a fost președintele Uniunii Studenților din Europa (ESU). În anul 2008, Ligia Deca a coordonat proiectul pilot al Coaliției pentru Universități Curate, în cadrul Societății Academice din România (SAR). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?