Preşedinţii interimari ai PNL Bucureşti-aleşi; Orban: PNL intră într-un proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor

Preşedinţii interimari ai PNL Bucureşti-aleşi; Orban: PNL intră într-un proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor

Preşedinţii interimari ai filialelor de sector PNL Bucureşti au fost aleşi, luni, în şedinţa Biroului Executiv, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, declarând că la nivelul Capitalei partidul său va intra "într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor".

Preşedinţii interimari sunt: la Sectorul 1: Sebastian Burduja, pentru Sectorul 2: Monica Anisie, Sectorul 3: Antonel Tănase, Sectorul 4: Pavel Popescu, Sectorul 5: Cristian Băcanu, Sectorul 6: Ciprian Ciucu.

"La nivelul Bucureştiului, PNL va intra într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor", a afirmat Orban.

El a adăugat că s-a decis, în Biroul Executiv, ca preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, să aibă o echipă politică care să o sprijine în procesul de relansare a filialei.

"Vom fi extrem de atenţi la orice derapaj al Partidului Social-Democrat şi ALDE în Bucureşti şi vom reacţiona scurt, la obiect, prin acţiuni ferme", a afirmat Alexandru, care a adăugat că nu va face "niciun compromis cu PSD" în administraţia din Capitală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”