Prezentatoare BBC, surprinsă în timp ce arăta degetul mijlociu în direct. Cum și-a explicat gestul VIDEO

Prezentatoare BBC, surprinsă în timp ce arăta degetul mijlociu în direct. Cum și-a explicat gestul VIDEO

O prezentatoare de știri BBC a fost surprinsă arătând degetul mijlociu la începutul unei transmisii live. Ulterior, Maryam Moshiri și-a cerut scuze public și a venit cu explicații pentru gestul deplasat.

Miercuri, Maryam Moshiri, o cunoscută prezentatoare a postului BBC News, a fost văzută la începutul buletinului de știri de la prânz, cu degetul mijlociu și sprâncenele ridicate, imediat după sfârșitul numărătorii inverse, notează The Guardian .

Ea și-a coborât rapid mâna și și-a schimbat expresia, în momentul în care și-a dat seama că este live. A început să citească rapid titlurile despre apariția lui Boris Johnson la ancheta Covid, într-un mod serios și calm.

O „glumă prostească”, destinată prietenilor

Joi dimineață, ea și-a cerut scuze public pe platforma de socializare X, spunând că a glumit cu echipa, prefăcându-se că numără invers folosind degetele.

„Când am ajuns la 1, mi-am întors degetul ca o glumă și nu mi-am dat seama că asta va fi surprins de camera de filmat”, a scris ea.

„A fost o glumă privată cu echipa și îmi pare atât de rău că a apărut pe post! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. A fost o glumă prostească destinată unui număr mic de prieteni”, a spus ea, adăugând un emoji care își dă o palmă peste față.

Cu toate acestea, unii oameni au aruncat cu jigniri. Au spus că este neprofesional și chiar i- au cerut demisia de la BBC . Pe de altă parte, zeci de oameni i-au luat apărarea, spunând că li s-a părut amuzant momentul.

„Ca plătitor de licență BBC, cer mai des un astfel de tip de comportament”, a scris cineva.

Gafe BBC, de-a lungul anilor

Moshiri se poate consola cu faptul că reacția ei imediată, după ce a fost surprinsă făcând un gest obscen în direct, nu a fost la fel de dramatică precum cea a meteorologului BBC Tomasz Schafernaker.

În 2010, Schafernaker i-a făcut în glumă cu mâna prezentatorului de știri Simon McCoy, dar, realizând că era filmat, a intrat în panică și s-a prefăcut că își scarpină bărbia. Cu videoclipurile care au înseninat milioane de momente în deceniul care a urmat, a contribuit la popularitatea de durată a meteorologului.

Gafa este, de asemenea, relativ minoră în comparație cu alte greșeli făcute în direct la canalul de știri de-a lungul anilor. În 2006, Guy Goma a mers la BBC pentru un interviu de angajare pentru un post în domeniul IT, dar a sfârșit prin a fi chestionat în direct cu privire la opiniile sale, când a fost confundat cu expertul IT Guy Kewney.

În 2016, prezentatorii BBC și-au cerut scuze după ce programul de dimineață al postului de televiziune a prezentat imagini cu o gorilă în locul fostului prim-ministru al Scoției, Nicola Sturgeon. Prezentatorul BBC Breakfast, Naga Munchetty, le spunea telespectatorilor că urma să li se alăture Sturgeon mai târziu în timpul emisiunii, când pe ecran au apărut imagini cu o gorilă care a evadat de la grădina zoologică din Londra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?