Prigojin îi mulțumește senatoarei Diana Șoșoacă pentru susținerea Rusiei

Prigojin îi mulțumește senatoarei Diana Șoșoacă pentru susținerea Rusiei

Evgheni Prigojin, aliatul lui Putin în războiul contra Ucrainei și lider al mercenarilor ruși Wagner, îi mulțumește Dianei Șoșoacă pentru susținere. Senatoarea a inițiat un proiect de lege pentru denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare cu Ucraina, propunând anexarea unor teritorii .

Diana Șoșoacă

Evgheni Prigojin, fondatorul companiei de soldați mercenari Wagner, i-a mulțumit senatoarei Diana Șoșoacă și celorlalți politicieni din alte țări care susțin invazia Rusiei în Ucraina. Trupele Wagner sunt cele care luptă alături de armata Rusiei.

Mulțumirile aliatului lui Vladimir Putin la adresa lui Șoșoacă vin în contextul unui răspuns adresat publicației rusești „Observatorul militar”, prin aplicația de mesagerie Telegram.

Publicația rusească i-a cerut lui Prigojin să comenteze știrea legată de proiectul de lege inițiat recent de senatoarea Diana Șoșoacă, care a cerut ”denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina” și anexarea, de către România, a teritoriilor ucrainene aflate în componența României în perioada interbelică .

Schimb de mesaje pe tema criticilor lui Șoșoacă

Bună ziua, Evgheni Viktorovici! Numele meu este Ivan și sunt editorul portalului «Observatorul militar». Aș dori să comentați referitor la următorul subiect: recent, în Parlamentul României a fost înregistrat un proiect de lege referitor la anexarea unei părți a teritoriului Ucrainei. Autorul acestei inițiative este senatoarea Diana Șoșoacă, fondatoare a partidului de extremă dreapta SOS, care a criticat în repetate rânduri autoritățile ucrainene, NATO, America și care susține în mod deschis Rusia. Nu e niciun secret că Rusia este susținută de alți politicieni de extremă dreapta din UE, inclusiv din Franța sau Germania (...)”, a început editorul, potrivit Pro TV.

În același timp, Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva grupului Wagner. Credeți că vocea Rusiei se face încă greu auzită în UE? Mențineți legături cu deputați pro-ruși din UE?”, a fost întrebarea adresată lui Prigojin.

Răspunsul lui Evgheni Prigojin a venit imediat.

Desigur, suntem în contact cu mulți politicieni europeni , inclusiv cu membri ai Parlamentului European. Le mulțumesc pentru că sprijină Rusia, atât cât pot. În ceea ce privește vocea Rusiei, pentru a nu jigni pe nimeni, voi spune acest lucru: «Pentru ca vocea ta să fie auzită, trebuie să vorbești tare, pentru că dacă vorbești cu subînțeles și îți petreci timpul doar pentru propria bunăstare, atunci nimeni nu îți va auzi vocea»”, a spus aliatul lui Putin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia