Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreptei și REPER, este cotat cu 37% în intenția de vot, Cristian Popescu Piedone cu 28% (PUSL, partidul lui Dan Voiculescu), Gabriela Firea cu 23% (PSD), Sebastian Burduja cu 9% (PNL) iar Marian Enache (AUR) cu 3%, într-un sondaj de opinie prezentat, joi seară, de Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Sondajul a fost realizat de ARA Public Opinion după anunțul retragerii medicului Cătălin Cîrstoiu din cursă. Nu este primul sondaj realizat de ARA pentru Antena 3.

Acționar cu 85% la ARA Public Opinion SRL este Laurențiu Andrei Vasile. Potrivit surselor G4Media.ro, Laurențiu Vasile a fost ginerele lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. A fost căsătorit cu fiica cea mică a fondatorului Antenelor, Corina Voiculescu, însă au divorțat cu ani în urmă. Au împreună trei copii. Sediul ARA Public Opinion figurează la aceeași adresă cu FACIAS, una dintre fundațiile lui Voiculescu. Celălalt acționar de la ARA cu 15% este Lincoln Strategy Group LLC. ARA Public Opinion și-a început activitatea în 2021.

Laurențiu Vasile apare, potrivit Termene, în conexiune cu mai multe firme din grupul controlat de Voiculescu și cu Antena 3.

laurentiu vasile legaturi dan voiculescu Sursa: Termene.ro

Cristian Popescu Piedone a declarat, joi seară, la Antena 3 că sondajul este „motivant pentru el” dar dezastruos pentru coaliție. El a mai spus că sondajul este o poză de moment și a spus din nou că nu se retrage. „Chiar dacă voi ieși pe locul doi, voi ieși onorabil”, a mai spus Piedone.

Piedone a cerut din nou Coaliției să-și retragă candidații „dacă vor să-l bată pe Nicușor Dan”. El susține că PUSL va lua „un scor istoric în București” și că ”va intra pe picioarele lui în Parlament”. ”Eu în sondaje nu cred niciodată”, a mai spus candidatul susțintu de partidul lui Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor.

Piedone a comentat și afișul din București pe care scrie ”Matematică, nu usturoi”. ”Usturoiul este spaima strigoilor. USR-ul astăzi se pare că-i e frică de usturoi, ei sunt niște strigoi”, a mai spus Piedone, care a adăugat că ”este singurul candidat asumat, restul sunt reciclați”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”