Prima lovitură pentru Dragnea! Mesajul ministrului Felix Stroe, șeful PSD Constanța!

Prima lovitură pentru Dragnea! Mesajul ministrului Felix Stroe, șeful PSD Constanța!

Felix Stroe, ministrul transporturilor si liderul PSD Constanta, mesaj clar pentru Dragnea: Ar fi bine sa purtam o discutie serioasa despre cum putem democratiza puterea de decizie in partid.

Felix Stroe, ministru al Transporturilor si liderul organizatiei judetene PSD Constanta spune ca la urmatoarea intalnire a liderilor partidului trebuie discutat despre "democratizarea" puterii de decizie din PSD, adaugand ca "premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aiba si decizia".

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.

 E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Imi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni.

Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor.

Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aibă și decizia.”, spune Stroe intr-un comunicat de presa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia