Prima reacție a Simonei după victoria Emmei de la US Open/Reacțiile reginei Elisabeta, a premierului Marii Britanii și a ducilor de Cambridge

Prima reacție a Simonei după victoria Emmei de la US Open/Reacțiile reginei Elisabeta, a premierului Marii Britanii și a ducilor de Cambridge

La scurt timp după încheierea finalei de la US Open, câștigate de Emma Răducanu, Simona Halep a reacționat pe Twitter .

„Extraordinar Emma Răducanu”, a scris Simona Halep pe Twitter, etichetând-o în postare pe tenismena britanică cu tată român.

Întrebată care este idolul ei din sport, Emma Răducanu a dat două nume, oferind un răspuns prin care i-a mulțumit pe fiecare dintre părinții săi: Simona Halep și Li Na.

"Simona Halep și Li Na (n.r. sunt idolii mei din sport). Este absolut minunat doar să o văd plimbându-se pe aici (n.r. pe Simona, la US Open), și este o experiență foarte tare chiar și atunci când mă salută", a răspuns Emma Răducanu.

Emma Răducanu are Anglia la picioare. Regina Elisabeta, premierul Boris Johnson și primarul Londrei au ținut să o felicite pentru victoria istorică de la US Open

Regina Elisabeta a II-a, prințul William și soția sa Kate, premierul Boris Johnson,dar și primarul Londrei, Sadiq Quan, au felicitat-o Emma Răducanu pentru câștigarea US Open 2021.

„Te felicit pentru succesul obținut la Campionatul de tenis Open al Statelor Unite. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a muncii și dedicării tale.

Nu mă îndoiesc că performanța ta remarcabilă și a adversarei tale, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație de jucători de tenis. Îți transmit cele mai calde urări de bine ție și numeroșilor tăi susținători” - se arată într-un mesaj semnat de regină de pe site-ul oficial al familiei regale britanice.


Ducii de Cambridge au ținut, de asemenea, să o felicite pe Emma Răducanu. „Multe felicitări, Emma Răducanu, pentru uluitoarele tale performanțe și pentru victoria istorică la un Grand Slam! Incredibil - suntem cu toții atât de mândri de tine!”, au scris ducii de Cambridge, pe Twitter .

La rândul său, premierul Boris Johnson a ținut să o felicite pe Emma Răducanu pentru performanță.

„Ce meci senzațional! Felicitări imense Emmei Răducanu! Ai arătat un talent extraordinar, echilibru și curaj și noi toți suntem foarte mândri de tine”, a scris Boris Johnson pe Twitter.

Primarul Londrei, Sadiq Quan, a ținut, de asemenea, să o felicite pe tenismena cu tată român.

„Povestea Emmei Raducanu este povestea Londrei. Născută în Canada din părinți chinezi și români, s-a mutat la Londra la doi ani. Aici, în Londra, ne îmbrățișăm și ne sărbătorim diversitatea. Și dacă muncești din greu și primești o mână de ajutor, poți realiza orice”, a tranmis și primarul Londrei, pe Facebook .


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina