Prima ROMÂNCĂ-înger: Este model pentru noua colecţie Victoria's Secret

Prima ROMÂNCĂ-înger: Este model pentru noua colecţie Victoria's Secret

Andreea Diaconu este prima românca care a intrat în rândul celebrilor îngeraşi ai la fel de celebrei companii Victoria s Secret.

Modelul a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii în care apare purtând costume de baie din noua colecţie Victoria's Secret.

Anul trecut presa internaţională anunţa că românca urmează să primească 100.000 de dolari pentru prezentările marca Victoria's Secret.

Andreea, care a prezentat pentru firme precum Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Peter Jensen, Calvin Klein, Chanel şi care a colaborat şi cu David Beckham, a fost inclusă în topul revistei Vogue, privitor la cele mai bune 100 de modele din lume.

Victoria’s Secret este o casă de modă americană, ce face publicitate mai ales pentru desous, dar și alte articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, ca și produse cosmetice și parfumuri. Fotomodele angajate la Victoria’s Secret au fost denumite „Angels” ("Îngeri").



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?