Primăria din Amsterdam vrea să creeze un nou "centru erotic" lângă Agenția Europeană a Medicamentului

Primăria din Amsterdam vrea să creeze un nou "centru erotic" lângă Agenția Europeană a Medicamentului

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) și-a mutat sediul în Amsterdam, în 2019, atunci când Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană. Acum EMA se confruntă cu o nouă problemă din cauza primăriei din Amsterdam.

FOTO EPA EFE

Autoritatea europeană de reglementare în domeniul medicamentelor nu este încântată de planul primăriei din Amsterdam care dorește să creeze un nou centru erotic în apropiere de sediul instituției. Reprezentanții EMA se tem de efectele negative care ar putea veni la pachet cu acest centru al distracției din sudul Amsterdamului.

EMA se alătură criticilor care sunt de părere că oriunde ar fi mutat cartierul roșu din centrul orașului problemele acestuia vor fi transferate în orice locație ar alege primăria.

„Amplasarea centrului erotic în imediata apropiere a sediului EMA este posibil să aducă aceleaşi efecte negative în zona adiacentă”, a declarat EMA într-un comunicat, relatează Libertatea .

Femke Halsema, primarul orașului Amsterdam a anunțat că dorește să construiască un nou cartier roșu cu mai multe etaje pentru a înlocui actuala locație aflată chiar în zona centrală a orașului. De asemenea, primarul vrea să îmbunătățească situația lucrătorilor sexuali și să reducă influența crimei organizate din zonă.

„Sper că este posibil să creăm un centru erotic care să aibă o anumită clasă şi distincţie şi să nu fie un loc în care se adună doar infractori mărunţi şi cele mai vulnerabile femei”, a declarat Halsema.

Mai multe locații sunt în vederea primăriei pentru mutarea centrului erotic din Amsterdam. Oficialii din Amsterdam au luat decizia de a muta faimosul cartier roșu din centrul orașului pe fondul creșterii criminalității și al supraaglomerării pe străduțele înguste.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”