Primarul Brăilei (PSD) - mesaj către conducerea partidului: Mai terminaţi odată cu legile Justiţiei!

Primarul Brăilei (PSD) - mesaj către conducerea partidului: Mai terminaţi odată cu legile Justiţiei!

Primarul Brăilei, social-democratul Marian Dragomir, consideră că PSD ar trebui să abandoneze subiectul legilor Justiţiei şi să vorbească mai mult despre realizările din judeţe.

"În loc să discutăm despre realizările din judeţe, vorbim despre legile Justiţiei. Mai terminaţi cu legile Justiţiei odată! Ori le schimbaţi, ori nu le schimbaţi, dar abandonaţi subiectul! Ne face rău tuturor", a declarat Dragomir, prezent la Conferinţa extraordinară de alegeri de la PSD Brăila.

Dragomir a arătat că PSD este un partid al oamenilor care construiesc.

"Gândiţi-vă, stimaţi colegi, pe cine trimiteţi la televiziuni, ce mesaje dăm, pentru că noi suntem un partid al oamenilor care construiesc. Noi nu ne pricepem să huiduim, noi nu ne pricepem nici să înjurăm pe internet. Colegii noştri din Brăila au ceva care ar trebui să ia fiecare organizaţie din ţară şi, mai ales, de la centru, - au implicare şi colegialitate. Acesta este lucrul care ne caracterizează pe noi, prin care am câştigat la Brăila şi eu sunt ferm convins că, la un moment dat, o să ne schimbăm şi comunicarea şi modul de abordare. Dacă nu le schimbăm noi, ne obligă alţii să o facem şi e păcat să fie prea târziu, când putem să o facem prin propria noastră voinţă", a spus Dragomir.

Primarul Brăilei este cel care a criticat public, la finalul anului trecut, atitudinea preşedintelui Liviu Dragnea, despre care a spus că ar trebui să îşi dea demisia şi că "este necesară o nouă abordare în PSD, deoarece PSD nu este partidul unui om, ci al unei echipe". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...