Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, prins în flagrant cu mită pentru prelungirea unui contract de concesiune

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcan, a fost prins în flagrant, luni, în timp ce lua mită pentru a prelungi un contract de concesiune a imașului public, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Potrivit sursei citate, luni, o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Suceava au constatat și instrumentat săvârșirea infracțiunii flagrante de luare de mită.

S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Dănuț Solcan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită și s-a luat față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că Dănuț Solcan a pretins martorului denunțător suma de 5.300 lei, din care a primit suma de 5.200 de lei, pentru ca inculpatul să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să facă demersurile necesare în vederea prelungirii unui contract de concesiune a imașului public.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…