Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, prins în flagrant cu mită pentru prelungirea unui contract de concesiune

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, prins în flagrant cu mită pentru prelungirea unui contract de concesiune

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcan, a fost prins în flagrant, luni, în timp ce lua mită pentru a prelungi un contract de concesiune a imașului public, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Potrivit sursei citate, luni, o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Suceava au constatat și instrumentat săvârșirea infracțiunii flagrante de luare de mită.

S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Dănuț Solcan, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită și s-a luat față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că Dănuț Solcan a pretins martorului denunțător suma de 5.300 lei, din care a primit suma de 5.200 de lei, pentru ca inculpatul să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să facă demersurile necesare în vederea prelungirii unui contract de concesiune a imașului public.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...