Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Primarul Craiovei (conform PSD), Mihai Genoiu: Campania electorală a fost o încercare interesantă; voi fi primarul tuturor

Candidatul PSD la funcția de primar al Craiovei, Mihai Genoiu, care potrivit numărătorii paralele a social-democraților a câștigat alegerile, a declarat că va fi primarul tuturor craiovenilor, iar campania electorală a fost o ''încercare interesantă'' pentru el, întrucât a fost pentru prima dată în această postură.

"Această campanie electorală a fost o încercare interesantă pentru mine pentru că a fost prima dată când am participat la alegeri în calitate de candidat pentru primar, iar munca a fost foarte susținută. Mulțumesc familiei pentru răbdare, înțelegere și susținere, mulțumesc prietenilor care mi-au fost alături, mulțumesc marii familii PSD pentru felul în care a luptat pentru victorie. Mulțumesc craiovenilor pentru încrederea acordată. Voi fi primarul tuturor craiovenilor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat, pentru că, așa cum am promis, nu voi face altceva decât să mă dedic întru totul proiectelor și întregii activități de primar", a spus Genoiu după anunțarea rezultatului numărătorii paralele a PSD.

La rândul său, președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat că pentru aceste alegeri s-a dus o campanie 'atipică'. "A fost o campanie atipică. Au fost numai două săptămâni, o minivacanță și Zilele Craiovei, când noi am preferat să nu turăm motoarele și să-i lăsăm pe craioveni să se bucure de sărbătoare. Cred că am fost singurul partid care nu ne-am dus să împărțim pliante oamenilor în acea perioadă. În aceste condiții putem spune că am obținut un rezultat bun. Îl felicit pe Mihai Genoiu și îi urez succes la primărie", a afirmat Vasilescu.

Fost primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a mai spus că lui Genoiu "îi va fi foarte ușor", pentru că PSD deține majoritate de două treimi în consiliul local și parteneriatul de tradiție cu CJ Dolj, ceea ce înseamnă că "nu vor fi probleme în continuarea proiectelor'.

Potrivit numărătorii paralele efectuate de PSD Dolj, candidatul social-democrat, Mihai Genoiu, a câștigat funcția de primar al Craiovei cu un procent de 42,80% din voturile valabil exprimate. Conform sursei citate, pe locul al doilea s-a clasat candidatul PNL, senatorul Mario Ovidiu Oprea, cu un procent de 16,24%. Candidatul independent Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj, a obținut 12,98% din voturi, clasându-se pe locul al treilea, candidatul ALDE, Anișoara Stănculescu, a obținut 12,05%, iar candidatul USR, deputatul Adrian Prisnel, a obținut 11,63%.

La alegerile locale parțiale de duminică pentru desemnarea primarului Craiovei, prezența la vot a fost de 18,57%.

Tot conform numărătorii paralele a PSD, candidatul social-democrat din Ișalnița, Ovidiu Flori, a câștigat funcția de primar cu un procent de 83%. În comuna Ișalnița din județul Dolj, rata de participare la vot a fost de 54,50%.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

2 Informație. Frații Mazăre sunt foc pe Dragnea! „Radu nu va tăcea, îi va plăti cu sec!”

3 ALERTĂ Sentința lui Dragnea, pe 27 mai! Procurorii au cerut pedepse mărite. Avocat: „Ne e imposibil să dovedim…

4 SCANDAL Cine de la vârful MAI a furnizat Antenei 3 date secrete despre aducerea lui Mazăre? Nu se sesizează ni…

5 Augustin Zegrean aruncă BOMBA despre noua amânare a CCR pe SPEȚA Dragnea: Se fac jocuri! De regulă, astfel de …

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata