Primarul Londrei, Sadiq Khan, a publicat o imagine cu cel mai nou membru al familiei sale... un cățeluș

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a publicat o imagine cu cel mai nou membru al familiei sale... un cățeluș

Sadiq Khan, primarul Londrei, a anunțat duminică, prin intermediul rețelelor de socializare, că în familia sa și-a făcut loc un nou membru, cățelușul Luna Khan.

Sursa foto: twitter.com/ sadiqkhan

''Saadiya și cu mine suntem foarte încântați să îl anunțăm pe cel mai nou membru al familiei... faceți cunoștință cu Luna Khan!", a scris edilul capitalei Marii Britanii într-un mesaj publicat pe Twitter.

În fotografia care însoțește textul poate fi văzut Sadiq Khan care stă pe jos, îmbrăcat în haine lejere, și ține în brațe un pui de câine.

Luna Khan se alătură astfel unui mare număr de câini ai unor oameni politici din Marea Britanie, printre care se numără Lola Osborne, cățelușa fostului ministru de finanțe conservator George Osborne, sau Rocky Brabin, câștigătorul premiului Westminster Dog of the Year 2017, un Labrador aparținând parlamentarului laburist Tracy Brabin.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…