Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la UNPR la PNL

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut de la UNPR la PNL

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a părăsit UNPR și s-a înscris luni în Partidul Național Liberal (PNL), partid pentru care va candida la un nou mandat în fruntea localității, a anunțat, luni, într-un comunicat de presă, conducerea filialei județene a PNL Hunedoara.

''Organizația Județeană PNL Hunedoara anunță că dl. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul în funcție al municipiului Petroșani, este începând de astăzi (luni — n.r.) membru al Partidului Național Liberal. Dl. Tiberiu Iacob Ridzi va fi și candidatul PNL pentru funcția de Primar al Municipiului Petroșani la alegerile locale din 5 iunie'', se precizează în comunicat.

Ridzi a declarat, pentru AGERPRES, că a luat ''cea mai bună decizie pentru comunitate''.

''Am luat cea mai bună decizie pentru comunitate. E o echipă în PNL cu care pot să lucrez. M-am consultat și cu colegii mei, consilieri de la UNPR, care vor veni și ei în PNL', a spus primarul din Petroșani. Potrivit acestuia, UNPR are la Petroșani patru consilieri locali.

Tiberiu Iacob Ridzi s-a înscris în UNPR în octombrie 2014, el aflându-se la al treilea mandat de primar al municipiului Petroșani.

Membru al fostului Partid Democrat (PD) din anul 1997, Tiberiu Iacob Ridzi a fost ales consilier local în anul 2000, după care a ocupat funcția de viceprimar al orașului în perioada 2004-2007. În anul 2007 a fost ales primar al municipiului Petroșani în urma unor alegeri parțiale, iar de atunci a fost reconfirmat în funcție la fiecare ciclu electoral.

În luna februarie 2014 el a anunțat că demisionează din funcțiile de partid pe care le avea în cadrul organizației județene a PDL — prim-vicepreședinte și președinte al organizației Petroșani, activând apoi ca simplu membru. Ulterior, pe 15 octombrie 2014, s-a înscris în UNPR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...