Primarul oraşului belgian Bruges, înjunghiat în gât, a declarat că îl cunoaşte pe atacator

Primarul oraşului belgian Bruges, înjunghiat în gât, a declarat că îl cunoaşte pe atacator

Primarul oraşului belgian Bruges, Dirk De fauw, care a fost grav rănit după ce a fost înjunghiat, a declarat că îl cunoaşte pe atacator şi nu crede că atacul a fost motivat politic, informează luni dpa.

Dirk De fauw a suferit răni serioase după ce a fost înjunghiat în gât sâmbătă şi a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă la spital .

În pofida faptului că a suferit o rană de 14 centimetri la gât, care a necesitat 24 de cusături, şi a pierdut mult sânge, De fauw a reuşit să cheme singur ambulanţa, potrivit mass-media locale.

De fauw, 62 de ani, de profesie avocat, a declarat pentru postul VRT că avea o întâlnire sâmbătă cu bărbatul suspectat că l-a înjunghiat, care îi era client. De fauw l-a descris pe atacator drept o persoană cu multe probleme pe care el l-a apărat de nenumărate ori la tribunal.

"Am avut noroc că a fost un cuţit scurt", a spus el duminică.

Bărbatul suspectat a fost arestat, însă motivele din spatele atacului rămân declare.

Bruges este o destinaţie turistică populară, situată pe coasta vestică a Belgiei, cu o populaţie de circa 120.000 de locuitori. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria