Primarul ucrainean al oraşului Herson a fost arestat de militarii ruşi

Primarul ucrainean al oraşului Herson a fost arestat de militarii ruşi

„Fostul primar (Igor) Kolîhaev a fost arestat. El este considerat un mare erou în mediul nazist. Această persoană care făcea mult rău procesului de denazificare a fost în sfârşit neutralizată”, a declarat Stremousov, pentru agenţia de presă RIA Novosti, preluată de Digi24 .

Kolîhaev fusese înlăturat din funcţie în luna aprilie, imediat ce ruşii au ocupat regiunea ucraineană, dar a rămas alături de locuitorii oraşului său.

În primele zile ale ofensivei sale împotriva Ucrainei, Rusia a ocupat o parte din sudul ucrainean, inclusiv regiunea Herson.

În ultimele săptămâni, forţele ucrainene încearcă să-şi recucerească teritoriile pierdute.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!