Primele două cazuri de coronavirus anunțate de Bulgaria/Ciudățenie bulgărească: Cei doi nu au călătorit nicăieri și nici nu au intrat în contact cu cineva care s-a întors dintr-o țară afectată

Primele două cazuri de coronavirus anunțate de Bulgaria/Ciudățenie bulgărească: Cei doi nu au călătorit nicăieri și nici nu au intrat în contact cu cineva care s-a întors dintr-o țară afectată

Primele două cazuri de coronavirus anunțate de Bulgaria/Ciudățenie bulgărească: Cei doi nu au călătorit nicăieri și nici nu au intrat în contact cu cineva care s-a întors dintr-o țară afectată de coronavirus.

Primele două cazuri de coronavirus - un bărbat de 27 de ani și o femeie de 75 de ani au fost raportate în Bulgaria, țară care se luptă să țină sub control epidemia de gripă.

Șeful Inspecției Sanitare de Stat, Angel Kunchev, a anunțat că cei doi nu au călătorit nicăieri și nici nu au intrat în contact cu cineva care s-a întors dintr-o țară afectată de coronavirus.

Directorul centrului de boli infecţioase, Todor Kantardjiev, a declarat pentru AFP că probele de la cei doi pacienți - un bărbat din Pleven și o femeie din Gabrovo - au fost pozitive pentru coronavirus. El a spus că bărbatul în vârstă de 27 de ani și femeia în vârstă de 75 de ani au fost testați pentru infecție ca măsură preventivă, după ce au fost spitalizați în urmă cu câteva zile cu probleme respiratorii severe.

Oficialii din domeniul sănătății au anunțat că au identificat și au început testarea persoanelor care au fost în contact cu cei doi, în total aproximativ 40 de oameni.

Bulgaria se luptă cu o epidemie de gripă la nivel național și a închis toate școlile în perioada 6-11 martie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...