Primele imagini din sala de operație a spitalului Floreasca, unde Beuran a intrat fără mască, fără bonetă și cu ceasul la mână

Primele imagini din sala de operație a spitalului Floreasca, unde Beuran a intrat fără mască, fără bonetă și cu ceasul la mână

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat miercuri pe pagina sa de Facebook imagini din sala de operație a spitalului Floreasca în care o pacientă a luat foc, acuzându-l pe doctorul Mircea Beuran că a intrat „fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână”.
 
„Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale! Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?”, a acuzat Emanuel Ungureanu.











O pacientă care a luat foc în timpul unei operații coordonate de chirurgul Mircea Beuran a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului și a fost timp de câteva zile în stare critică, după care a decedat.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat ulterior că medicii care au efectuat operația de la Spitalul Floreasca au folosit un dezinfectant care nu ar fi trebuit utilizat în acest caz, cu toate că în acel moment în spital erau disponibile toate tipurile de dezinfectanți.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria