Primele imagini din sezonul trei al serialului Netflix „Bridgerton”. Povestea de dragoste dintre Penelope și Colin

Primele imagini din sezonul trei al serialului Netflix „Bridgerton”. Povestea de dragoste dintre Penelope și Colin

Primele imagini din sezonul trei „ Bridgerton ” prezentate de Netflix îi înfățișează Colin și Penelope. Fanii pot citi printre rânduri cum evoluează povestea lor.

Cel de-al treilea sezon, ale cărui filmări s-au încheiat în martie, se bazează pe romantismul dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton), concentrându-se în același timp pe povestea dintre Kate Sharma și Anthony Bridgerton notează glamourmagazine.co.uk .

Într-o poză, Penelope și Colin apar ca fiind într-un moment tensionat, în timp ce o altă imagine o arată pe Penelope stând singură pe un scaun de la fereastră cu mâinile la față, un indiciu că serialul va avea unele suișuri și coborâșuri majore în privința acestei relații.

Sinopsis Bridgerton, sezonul trei

După ce în ultimul sezon l-a auzit pe Colin insultând-o, Penelope Featherington a renunțat la simpatie pentru personajul interpretat de Luke Newton.

Ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Dar lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos, potrivit TVmania.ro

Întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și cu un aer foarte dichisit, Colin este descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl ignoră. Din dorința de a-i recâștiga simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce privește încrederea în a-și găsi un soț. Când lecțiile lui încep să dea rezultate, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope și să-și dea seama dacă acestea sunt doar de prietenie sau mai mult.

Pentru Penelope, o situație neplăcută este și ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un prieten nou într-un loc neașteptat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat