Primul colonel rus lichidat de rebelii anti-Putin din Belgorod

Primul colonel rus lichidat de rebelii anti-Putin din Belgorod

Rebelii „Corpului voluntarilor ruși”, împreună cu Legiunea „Libertatea Rusiei”, l-au lichidat pe colonelul Andrei Stesev.

Potrivit luptătorilor ce se opun regimului de la Kremlin, ocupantul rus a murit într-o luptă cu o armă în mâini, dar mâinile îi erau „până la coate în sânge”.

„La ordinul său, el și subalternii săi au terorizat în mod sistematic populația din regiunea Belgorod... Anterior, Stesev a ucis civili în Cecenia, Iugoslavia, Abhazia și pe teritoriul Ucrainei”, a precizat Legiunea.

Se știe că ofițerul rus lichidat a ocupat anterior funcția de comandant al Regimentului 104 de asalt aerian al Forțelor aeriene ruse.

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei a confirmat informațiile oponenților regimului de la Kremlin despre lichidarea lui Stesev. În plus, în timpul atacurilor lor în regiunea Belgorod, rebelii aveau fonduri de schimb impresionante pentru prizonierii de război.

Anterior, un reprezentant „RDK” a spus că în timpul raidului din regiunea Belgorod, rebelii au capturat zeci de oficiali ai securității din Rusia. Guvernatorului regiunii i s-a oferit să îi preia, dar nu a îndrăznit să vină la întâlnire.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale