Primul suspect asasinării lui Adrian Kreiner a fost reținut. Procurorii au găsit urme ADN în casa milionarului

Primul suspect asasinării lui Adrian Kreiner a fost reținut. Procurorii au găsit urme ADN în casa milionarului

Procurorii au găsit în casa milionarului Adrian Kreiner din Sibiu, ucis acum nouă zile, urme ADN care i-ar aparține unui român acuzat de mai multe infracțiuni în Belgia, notează Digi24. Acesta a fost reținut de polițiști.

FOTO: Facebook

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș si ofițeri de la Biroul de Operațiuni Speciale au descins la mai multe adrese din Dumbrăvița unde aveau informații că s-ar putea afla suspectul, potrivit Opinia Timișoarei, citate de Realitatea.

După o serie de verificări făcute în locuințe din comuna de lângă Timișoara, polițiștii de la SIC, ajutați și de colegii de la serviciul din Sibiu, l-au identificat pe suspect.

Acesta a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri la Sibiu, unde trebuie să le ofere anchetatorilor explicații în legătură cu persoanele care ar fi fost implicate în moartea lui Adrian Kreiner.

Informațiile din dosar arată că criminalii ar fi accesat telefonul mobil al omului de afaceri în cele 40 de minute în care l-au bătut până la moarte.

De altfel ultima accesare a aplicației WhatsApp este chiar la ora la care suspecții erau în vila omului de afaceri. O captură de ecran arată că aplicația a fost accesată la ora 2.24.

Apropriații sunt convinși de această ipoteză deoarece Kreiner era imobilizat și nu avea cum să își acceseze telefonul.

Un martor-cheie care s-a întâlnit cu Adrian Kreiner cu puțin timp înainte de agresiune a vorbit cu jurnaliștii Digi24. Acesta a povestit că milionarul i s-ar fi plâns că avea probleme cu banii, că nu avea bani cash încă de la începutul anului din cauza afacerii cu criptomonede.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”