Prins într-un ambuteiaj, președintele indonezian a mers doi kilometri pe jos

Prins într-un ambuteiaj, președintele indonezian a mers doi kilometri pe jos

Nimeni nu scapă de celebrele ambuteiaje din Jakarta și de pe insula Java, nici măcar de președintele indonezian. Prins joi într-un ambuteiaj monstru, acesta a ieșit din mașină și a mers doi kilometri pe jos pentru a participa la o paradă militară, informează AFP.

Aflat pe drum spre ceremonia care marca aniversarea a 72 de ani de la înființarea armatei acestui arhipelag din Asia de Sud-Est, la Cilegon, un oraș-port din vestul insulei Java, Joko Widodo și mai mulți oficiali ai statului au rămas blocați în trafic, a indicat palatul prezidențial într-un comunicat.

După ce a așteptat o jumătate de oră în mașină, "președintele a decis că va merge pe jos" până la locul ceremoniei, a declarat unul dintre bodyguarzii șefului statului, Ili Dasili.

La rândul său, directorul poliției naționale, Tito Karnavian, blocat în același ambuteiaj, și-a abandonat mașina și s-a alăturat președintelui pe jos.

Imaginile difuzate pe rețelele de socializare îl arată pe președinte mergând pe jos, încojurat de gărzi de corp, în timp ce trecătorii îl strigă sau îi scandează numele.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD