Prinţesa moştenitoare a Olandei a fost văzută din nou în public

Prinţesa moştenitoare a Olandei a fost văzută din nou în public

Prinţesa moştenitoare Amalia a Regatului Ţărilor de Jos a fost văzută din nou în public, vineri, pentru prima dată de la ameninţările la adresa securităţii sale care au forţat-o să evite apariţiile publice, relatează dpa.

Prințesa Amalia se teme să nu fie răpită Foto. Arhivă

Alături de părinţii şi cele două surori ale sale, prinţesa Amalia, în vârstă de 18 ani, a luat parte la o şedinţă foto la Amsterdam.

Familia regală a participat la o expoziţie la Nieuwe Kerk despre viaţa fostei regine Juliana, bunica regelui Willem-Alexander.

Cu toate acestea, familia nu a dorit să răspundă la nicio întrebare.

În septembrie, măsurile de securitate din jurul prinţesei moştenitoare Amalia au fost sporite considerabil din cauza îngrijorării că aceasta ar putea fi victima unei tentative de răpire sau a unui atac.

Din motive de siguranţă, prinţesa Amalia a fost nevoită să se mute înapoi cu părinţii ei la palatul regal Huis ten Bosch din Haga după ce locuise la Amsterdam într-un apartament pe care îl închiriase pentru a merge la universitate.

Pentru prima dată din vară, familia regală a apărut din nou împreună, vineri.

Sora Amaliei, prinţesa Alexia, în vârstă de 17 ani, a fost plecată la un internat în Ţara Galilor, în timp ce cea mai mică dintre copiii familiei regale, Ariane, în vârstă de 15 ani, urmează liceul la Haga.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...