Prinţesa moştenitoare a Olandei a fost văzută din nou în public

Prinţesa moştenitoare a Olandei a fost văzută din nou în public

Prinţesa moştenitoare Amalia a Regatului Ţărilor de Jos a fost văzută din nou în public, vineri, pentru prima dată de la ameninţările la adresa securităţii sale care au forţat-o să evite apariţiile publice, relatează dpa.

Prințesa Amalia se teme să nu fie răpită Foto. Arhivă

Alături de părinţii şi cele două surori ale sale, prinţesa Amalia, în vârstă de 18 ani, a luat parte la o şedinţă foto la Amsterdam.

Familia regală a participat la o expoziţie la Nieuwe Kerk despre viaţa fostei regine Juliana, bunica regelui Willem-Alexander.

Cu toate acestea, familia nu a dorit să răspundă la nicio întrebare.

În septembrie, măsurile de securitate din jurul prinţesei moştenitoare Amalia au fost sporite considerabil din cauza îngrijorării că aceasta ar putea fi victima unei tentative de răpire sau a unui atac.

Din motive de siguranţă, prinţesa Amalia a fost nevoită să se mute înapoi cu părinţii ei la palatul regal Huis ten Bosch din Haga după ce locuise la Amsterdam într-un apartament pe care îl închiriase pentru a merge la universitate.

Pentru prima dată din vară, familia regală a apărut din nou împreună, vineri.

Sora Amaliei, prinţesa Alexia, în vârstă de 17 ani, a fost plecată la un internat în Ţara Galilor, în timp ce cea mai mică dintre copiii familiei regale, Ariane, în vârstă de 15 ani, urmează liceul la Haga.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...