Prințesa Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a se dedica afacerilor cu logodnicul său șaman

Prințesa Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a se dedica afacerilor cu logodnicul său șaman

A patra în ordinea de succesiune la tronul Norvegiei, prințesa Märtha Louise, în vârstă de 51 de ani, a renunțat la îndatoririle regale oficiale pentru a nu se suprapune cu activitățile sale personale și cele ale logodnicului său, un șaman în vogă în rândul unor vedete de la Hollywood.

Prințesa Martha Louise și samanul Durek Verrett FOTO EPA-EFE

Prințesa Märtha Louise a anunțat marți că renunță la îndatoririle oficiale pentru a se concentra pe activitățile sale personale și cele ale logodnicului său, americanul Durek Verrett. „Îmi pare rău că prințesa nu mai reprezintă casa regală. Ea i-a fost foarte devotată”, a declarat tatăl Märthei Louise, regele Harald al V-lea, într-o rară alocuțiune televiziune ținută alături de soția sa, regina Sonja.

Această decizie „implică mai ales faptul că ei nu vor mai folosi titlul de prințesă și nu îi vor menționa pe membrii casei regale pe rețelele de socializare, în producțiile media sau în cadrul altor activități comerciale”, a explicat casa regală.

Conform dorinței regelui, Märtha Louise va păstra totuși titlul de prințesă. De asemenea, logodnicul său va fi acceptat în familia regală după căsătorie.

Relația prințesei cu acest șaman afro-american în vogă în rândul unor vedete precum Antonio Banderas sau Gwyneth Paltrow nu este văzută cu ochi buni în Norvegia, unde mulți, printre care și umoristul Dagfinn Nordbø, îl consideră un „șarlatan”. Durek Verrett, în vârstă de 47 de ani, are fel și fel de teorii controversate. În opinia sa, cancerul este o alegere. În plus, el propune exerciții pentru a șterge „amprenta” vaginală a femeilor care au avut mai mulți parteneri sexuali și vrea 222 de milioane de dolari pentru un medalion care l-ar fi ajutat să treacă cu bine peste COVID-19.

„Sper că această decizie va contribui la o mai bună claritate a rolurilor mele, pe de o parte de fiică a șefului statului norvegian, majestatea sa regele, pe de altă parte de antreprenoare și persoană privată”, explică prințesa Märtha Louise într-o postare pe Telegram.

Prințesa este la rândul ei o figură excentrică, susținând, de exemplu, că poate să vorbească cu îngerii, „capacitate” pe care încearcă să o împărtășească în cursuri și cărți. În 2002, ea a renunțat la titlul de „alteță regală” pentru a se dedica activității de clarvăzătoare.

Primul ei soț, Ari Behn, cu care a avut trei fete, a fost un scriitor care a pus într-o situație dificilă familia regală a Norvegiei. El s-a sinucis în 2019, la trei ani după divorț.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”