Prinţul Charles va întreprinde o vizită în Israel şi teritoriile palestiniene ca reprezentant al guvernului britanic

Prinţul Charles va întreprinde o vizită în Israel şi teritoriile palestiniene ca reprezentant al guvernului britanic

Prinţul Charles va desfăşura o vizită în Israel şi în teritoriile palestiniene luna viitoare, în numele guvernului britanic, a anunţat miercuri familia regală, informează dpa.

Prinţul Charles se va deplasa la Forumul Mondial al Holocaustului de la Ierusalim, la invitaţia preşedintelui israelian Reuven Rivlin, la 23 ianuarie, şi "îşi va asuma o serie de angajamente în numele guvernului britanic", a subliniat biroul de presă al Prinţului Charles, Clarence House.

Preşedinţii Rusiei, Franţei, Germaniei, Italiei şi Austriei se numără printre liderii de state care intenţionează să participe la Ziua de Comemorare a Victimelor Holocaustului, marcată la 27 ianuarie, la împlinirea a 75 de ani de la eliberarea lagărului de exterminare de la Auschwitz, a anunţat anterior biroul de presă al lui Rivlin.

Prinţul Charles va întreprinde de asemenea o misiune guvernamentală în teritoriile palestiniene ocupate, la invitaţia preşedintelui palestinian Mahmoud Abbas, a precizat Clarence House.

Prinţul Charles, care este primul fiu al Reginei Elisabeta a II-a, a mai vizitat Ierusalimul în 2016 şi în 1995, în numele mamei sale.

Fiul cel mare al lui Charles, Prinţul William, a întreprins prima vizită oficială a Casei Regale în Israel şi în teritoriile palestiniene, anul trecut, după o cerere în acest sens din partea guvernului britanic. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

5 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI