Prințul Harry a povestit despre trauma provocată de moartea mamei sale, prințesa Diana

Prințul Harry a povestit despre trauma provocată de moartea mamei sale, prințesa Diana

Prințul Harry a dezvăluit că s-a luptat să treacă peste trauma provocată de moartea mamei sale, prințesa Diana, apelând în cele din urmă la consiliere, după o lungă perioadă de tumult interior, relatează DPA.

Într-un interviu acordat publicației Daily Telegraph, fratele de 32 de ani al prințului William a declarat că a petrecut aproape 20 de ani "fără a se gândi" la moartea mamei sale.

Diana, prințesă de Wales, a murit într-un accident de mașină alături de Dodi al Fayed, la Paris, în 1997, în timp ce erau urmăriți de paparazzi pe motociclete.

Prințul, care la acel moment avea doar 12 ani, a povestit publicației că nu a reușit să depășească această traumă până în apropierea vârstei de 30 de ani.

"Modul meu de a aborda acest subiect era să îmi bag capul în nisip, refuzând să mă gândesc vreodată la mama mea pentru că... la ce ar fi ajutat?", a povestit prințul.

Harry a mărturisit că și-a suprimat emoțiile după moartea mamei sale, decizie care i-a afectat serios viața personală și profesională.

Fiul prințului Charles a povestit că a apelat la un specialist după ce fratele său, prințul William, l-a sfătuit să solicite ajutor. Într-un final, Harry a recurs la consiliere după după doi ani de "haos total", așa cum a explicat acesta.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”