Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle se vor căsători în primăvara anului 2018

Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu prietena sa, actrița americană Meghan Markle, în primăvara anului 2018, a anunțat luni Clarence House, reședința oficială tatălui său, prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice - transmit Reuters, EFE și France Presse.

Harry, în vârstă de 33 de ani, în prezent al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, și Markle, în vârstă de 36 de ani, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul "Suits'', s-au logodit la începutul acestei luni, se afirmă în comunicatul difuzat de Clarence House.

"Prințul Harry i-a informat pe Maiestatea Sa Regina și alți membri apropiați ai familiei sale. De asemenea, prințul Harry a cerut și a primit binecuvântarea părinților drei Markle", adaugă textul.

Regina Elisabeta a II-a este ''încântată'' de viitoarea căsătorie a nepotului său Harry. "Regina și ducele de Edinburgh sunt încântați de cuplu și le doresc multă fericire", conform unui comunicat al Palatului Buckingham, citat de AFP.

''Suntem incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună și iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtășește aceleași calități, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinți"."Îi dorim o viață fericită și suntem foarte entuziasmați pentru viitorul lor împreună", afirmă părinții lui Markle, Thomas Markle și Doria Ragland într-un comunicat citat de Reuters.

Prințul Henry și Meghan sunt așteptați să apară în fața presei în cursul zilei de luni la Palatul Kensington, potrivit EFE.

După ce au aflat vestea, ducii de Cambridge, William (fratele mai mare al lui Harry) și Catherine, și-au exprimat satisfacția și au subliniat că a fost "minunat" să o întâlnească pe Meghan Markle și să-i vadă "atât de fericiți împreună".

Data și locul nunții urmează să fie confirmate, conform comunicatului oficial al Clarence House, însă EFE speculează că nunta prințului Harry poate coincide cu nașterea celui de-al treilea fiu al ducilor de Cambridge.

Cuplul va locui într-o casă atașată Palatului Kensington, unde locuiește în prezent prințul Harry, precum și ducii de Cambridge.

Harry și Meghan s-au cunoscut în iulie 2016 prin intermediul unor prieteni. Prințul a confirmat public relația lor câteva luni mai târziu, într-o critică la adresa mass-media pentru că a încălcat viața privată a lui Markle, dar abia în septembrie anul acesta s-au afișat prima dată public la Jocurile Invictus din Toronto, un eveniment sportiv pentru veterani răniți. Markle, care locuiește în Canada, a fost văzută în ultimele zile la Londra, alimentând speculațiile cu privire la anunțarea căsătoriei.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Demență pură / Mungiu-Pippidi a ajuns trompeta PSD și-i atacă pe români numindu-i „lumpendiaspora” / Sputnik a pre…

2 Fraților, asta e dementă! / Dan Alexe o dă în vileag pe pesedista Carmen Avram, pe care o acuză de hoție și impo…

3 VIDEO Protest al „valorilor” angajate de PSD la Ministerul Dezvoltării, după ce au primit ordinele de „evacuar…

4 VIDEO Vela a prezentat în Parlament cele patru documente prin care Arafat a cerut guvernelor PSD să constituie…

5 VIDEO Priviți, Rusia a trimis armata în Siberia, la cea mai mare mină de aur a țării. Mii de muncitori sunt in…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume