Prințul Harry are o relație cu actrița americană Meghan Markle, potrivit Daily Express

Prințul Harry are o relație cu actrița americană Meghan Markle, potrivit Daily Express

Prințul Harry al Marii Britanii, al cincilea pe linia de succesiune la tron, are o relație cu actrița americană Meghan Markle, protagonistă a serialului de televiziune 'Suits', informează luni ziarul Daily Express, citat de EFE.

Potrivit ziarului britanic, care citează surse din anturajul prințului, deși sunt de puțin timp împreună, Harry, 32 de ani, este foarte "amorezat", de actrița în vârstă de 35 de ani.

Publicația notează că cei doi s-au cunoscut în luna mai în Canada, când prințul promova Invictus Games din 2017, pe care Harry le copatronează la Toronto, orașul de reședință al actriței, având în vedere că aici se filmează serialul 'Suits'.

Meghan a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson până la despărțirea în 2013. Harry, despre care s-a zvonit că a avut idile cu mai multe celebrități, nu a avut o iubită stabilă în ultimii ani, de când s-a despărțit de Cressida Bonas, în 2014.

Meghan Markle, amatoare de călătorii, gastronomie și yoga, a vizitat de mai multe ori Marea Britanie în ultimul timp și ar fi fost chiar găzduită la Palatul Kensington, unde i-a cunoscut pe ducii de Cambridge, William și Kate, conform ziarului.

Palatul Kensington, reședința oficială a ducilor, nu a dorit să comenteze știrea care nu a fost de asemenea confirmată nici de cei vizați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa