Prințul Harry, cel mai greu moment la încoronare: nevoit să se încline în fața femeii care i-a rănit mama

Prințul Harry, cel mai greu moment la încoronare: nevoit să se încline în fața femeii care i-a rănit mama

Prințul Harry va fi singurul membru al familiei de Sussex care va fi prezent la încoronarea tatălui său, Regele Charles, pe 6 mai.

Harry vine cu inima îndoită la încoronarea tatălui său

Faptul că nu o are alături pe Meghan Markle este foarte greu pentru Harry, cu atât mai mult cu cât acesta va trebui să urmeze niște cutume dureroase, în ceea ce-l privește: va trebui să-și arate respectul nu doar față de tatăl său, Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, și ci față de mama sa vitregă, Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani.

Prințul Harry a descris-o anterior pe Camilla ca fiind „periculoasă” și „fără scrupule”, o femeie care l-a „sacrificat pe altarul ei personal de relații publice”.

„Harry trebuie să aibă aceste conversații în privat cu terapeutul lui. Acum vine la încoronare, unde va trebui să se încline în fața Camillei. De ani de zile, Camilla a tânjit după dragostea bărbatului care i-a umplut inima. Era pregătită să aștepte și în cele din urmă a fost răsplătită. Cred că a fost protejată de Charles tot timpul de când a apărut în public. Ea este prima lui prioritate. Sunt complet mulțumiți și formează un tot unul cu celălalt, iar monarhia va rezista în formula asta”, a declarat jurnalista Kay Burley, prezentatoare Sky News.

Prințul Harry a susținut în cartea lui de memorii, Spare, care a fost publicată în ianuarie, că soția tatălui său a divulgat presei povești despre ceilalți membri ai familiei regale pentru a-și consolida imaginea proprie.

Harry a adăugat că ea „l-a sacrificat” pentru a-și îmbunătăți reputația și a acuzat alte surse ale palatului că au informat presa despre soția sa, Meghan Markle.

Prima întâlnire cu regalii, după ce i-a jignit în cartea de memorii

Încoronarea de pe 6 mai va fi prima ocazie când Prințul Harry își va vedea mama vitregă de la înmormântarea Reginei Elisabeta, din toamna anului trecut, timp în care ducele și-a lansat cartea explozivă de memorii, dar și serialul său și al lui Meghan, difuzat pe Netflix.

Ca urmare a deciziei ca el să participe singur la încoronare, în timp ce Meghan rămâne cu copiii cuplului în California, se teme că ceremonia va fi o afacere incomodă din cauza furiei încă resimțite de membrii familiei regale în urma dezvăluirilor neplăcute făcute de Harry în cartea Spare.

În volumul respectiv, Harry a mai scris că el și fratele său, William, l-au implorat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu Camilla, deoarece se temeau că ea va deveni acel tip de mamă vitregă rea pentru ei.

Ei bine, la încoronare , Prințul Harry va trebui să se încline și să sărute mâna mamei sale vitrege, Regina Camilla, dacă va participa la ceremonia de încoronare a ei de la Westminster Abbey, din Londra. Unii speculează că ducele va părăsi ceremonia la scurt timp după încoronarea Regelui Charles și nu va rămâne și pentru a asista la încoronarea Camillei. Serviciul de încoronare al celor doi va începe la ora locală 11:00 și se termină la 13:00, ceea ce înseamnă că ducele ar putea fi deja în avion până la ora 14:00. Dacă se întâmplă așa, Prințul Harry s-ar putea întoarce în California foarte rapid, chiar în seara zilei de 6 mai.

Foto: getty images, profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...