Prințul Harry dezvăluie că a vrut la un moment dat să iasă din linia de succesiune a familiei regale britanice

Prințul Harry dezvăluie că a vrut la un moment dat să iasă din linia de succesiune a familiei regale britanice

Prințul Harry a vrut la un moment dat să părăsească familia regală britanică, scrie duminică un ziar britanic, la câteva zile după ce el a sugerat într-un alt interviu că niciunul dintre membrii familiei regale nu-și dorește de fapt tronul, relatează DPA.

"Am simțit că voiam să ies", a spus Harry într-un interviu pentru săptămânalul Mail on Sunday, referindu-se la anii de după ce a plecat din armată.

El și-a descris frustrarea din momentul în care a trebuit să plece din armată în timpul unui tur în Afganistan în 2007, pentru că media a publicat detalii despre misiunea sa.

Când eram în armată "nu eram prinț, eram doar Harry", a explicat tânărul de 32 de ani.

El a decis totuși să continue să-și îndeplinească îndatoririle regale datorită loialității față de bunica lui, regina, a spus Harry în interviu.

Întrebat despre viitorul monarhiei britanice — Regina Elisabeta a II-a are acum 91 de ani, iar tatăl lui Harry, Charles, este moștenitorul tronului — Harry a spus că "lucrurile nu pot continua cum au fost în timpul reginei. Vor exista schimbări și presiune pentru a le face cum trebuie".

Într-un articol difuzat în această săptămână, revista Newsweek a relatat că Harry ar fi declarat că familia regală continuă să-și îndeplinească rolul "pentru binele superior al poporului".

"Există cineva în familia regală care vrea să fie rege sau regină? Nu cred, dar ne vom îndeplini obligațiile când va veni timpul", a spus prințul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?