Prințul Harry ''regretă'' că nu a vorbit mult timp despre moartea mamei sale

Prințul Harry a afirmat că regretă profund că nu a vorbit despre modul în care l-a afectat moartea mamei sale, prințesa Diana, decât în urmă cu trei ani. Avea numai 12 ani când aceasta a murit tragic într-un accident de mașină la Paris, în 1997, și nu a vorbit despre acest lucru până la vârsta de 27 de ani, relatează luni BBC.

Acum în vârstă de 31, el a făcut această mărturisire cu ocazia unui eveniment de caritate organizat la sfârșitul săptămânii trecute, la Kensington Palace, împreună cu asociația sa "Heads Together", care ajută oameni cu probleme de sănătate mintală. Printre participanți s-au numărat vedete din lumea sportului, precum fotbalistul Rio Ferdinand, atleții Dame Kelly Holmes și Iwan Thomas sau ciclista Victoria Pendleton, dintre care unii au vorbit public despre faptul că suferă de depresie.

" target=_blank>Harry a făcut comentariile despre moartea mamei sale în timp ce discuta cu Ferdinand, a cărui soție a murit de cancer anul trecut. ''Știi, eu chiar regret că nu am vorbit despre asta'', a spus Harry, în timp ce fostul jucător al echipei Manchester United, tată a trei copii, a remarcat că și fiii săi vor trece prin aceleași etape prin care a trecut prințul, așa încât a apreciat drept foarte util să împărtășească din experiența acestuia.

"Este normal să suferim, dar din moment ce vorbim despre acest lucru nu este o slăbiciune. Slăbiciune este să nu recunoaștem că avem o problemă și să nu facem nimic pentru a o rezolva", a spus prințul în timpul acestui eveniment, pe care l-a considerat o ocazie de a sublinia faptul că oricine, chiar și personalități ''imperturbabile'' din lumea sportului, poate suferi de probleme de sănătate mintală la fel ca toți ceilalți, inclusiv membri ai familiei regale.

Prințul Harry a creat organizația "Heads Together" împreună cu fratele său, prințul William, și soția acestuia, Kate Middleton, pentru a lupta împotriva prejudecăților din jurul bolilor mintale.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

5 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel