Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, prima apariție publică împreună, la Jocurile Invictus

Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, prima apariție publică împreună, la Jocurile Invictus

Prințul Harry al Marii Britanii și iubita sa, actrița Meghan Markle, și-au făcut prima apariție publică luni, ținându-se de mână în tribunele unui meci de tenis în scaun cu rotile desfășurat în cadrul Jocurilor Paralimpice Invictus de la Toronto, informează Reuters.

Markle, o actriță americană care joacă în serialul de televiziune ''Suits'', are o relație cu prințul Harry de peste un an. Cei doi și-au făcut apariția la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, dar au stat separat și nu au fost fotografiați împreună.

Luni, deși amândoi erau îmbrăcați în blugi și purtau ochelari de soare, nu au reușit să înșele vigilența publicului, care i-a ovaționat la sosire. În timpul pauzelor, cei doi au discutat cu spectatorii aflați pe rândul din spate.

Jocurile Invictus este o competiție sportivă internațională, la care participă veterani și militari răniți în teatrele de operațiuni, fondată în 2014 de prințul Harry, al treilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....