Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, prima apariție publică împreună, la Jocurile Invictus

Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, prima apariție publică împreună, la Jocurile Invictus

Prințul Harry al Marii Britanii și iubita sa, actrița Meghan Markle, și-au făcut prima apariție publică luni, ținându-se de mână în tribunele unui meci de tenis în scaun cu rotile desfășurat în cadrul Jocurilor Paralimpice Invictus de la Toronto, informează Reuters.

Markle, o actriță americană care joacă în serialul de televiziune ''Suits'', are o relație cu prințul Harry de peste un an. Cei doi și-au făcut apariția la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, dar au stat separat și nu au fost fotografiați împreună.

Luni, deși amândoi erau îmbrăcați în blugi și purtau ochelari de soare, nu au reușit să înșele vigilența publicului, care i-a ovaționat la sosire. În timpul pauzelor, cei doi au discutat cu spectatorii aflați pe rândul din spate.

Jocurile Invictus este o competiție sportivă internațională, la care participă veterani și militari răniți în teatrele de operațiuni, fondată în 2014 de prințul Harry, al treilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

2 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

3 Pro TV vrea un format similar cu America Express. Cine ar putea prezenta noul reality show

4 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

5 „Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”