Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, prima apariție publică împreună, la Jocurile Invictus

Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle, prima apariție publică împreună, la Jocurile Invictus

Prințul Harry al Marii Britanii și iubita sa, actrița Meghan Markle, și-au făcut prima apariție publică luni, ținându-se de mână în tribunele unui meci de tenis în scaun cu rotile desfășurat în cadrul Jocurilor Paralimpice Invictus de la Toronto, informează Reuters.

Markle, o actriță americană care joacă în serialul de televiziune ''Suits'', are o relație cu prințul Harry de peste un an. Cei doi și-au făcut apariția la ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus, dar au stat separat și nu au fost fotografiați împreună.

Luni, deși amândoi erau îmbrăcați în blugi și purtau ochelari de soare, nu au reușit să înșele vigilența publicului, care i-a ovaționat la sosire. În timpul pauzelor, cei doi au discutat cu spectatorii aflați pe rândul din spate.

Jocurile Invictus este o competiție sportivă internațională, la care participă veterani și militari răniți în teatrele de operațiuni, fondată în 2014 de prințul Harry, al treilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”