Prințul William și ducesa de Cambridge s-au jucat cu copiii străzii în India

Prințul William și ducesa de Cambridge s-au jucat cu copiii străzii în India

Ducii de Cambridge, William și Kate, au luat parte la jocuri alături de copiii străzii marți la New Delhi și s-au interesat de munca depusă de activiști în favoarea drepturilor femeilor, înainte de a lua prânzul cu premierul indian, Narendra Modi, relatează EFE.

În a treia zi a vizitei lor în India, cuplul regal nu a ezitat să exploreze străduțele din partea veche a orașului vechi New Delhi și și-au făcut apariția zâmbitori la Fundația Salaam Baalak, un cămin pentru copii situat în apropierea unei gări unde sunt abandonați foarte mulți minori.

Prințul William și soția sa au făcut salutat tradițional 'namasté' în hindi cu palmele unite în sus înainte de a participa la jocul Carrom, un joc de masă tradițional din sud-estul asiatic și de a desena pe jos cu creta.

Unul dintre copii a primit-o cu petale de flori pe ducesă care a purtat o ținută grena cu motive etnice și tradiționalul punct roșu "bindi" pe frunte. La rândul său, prințul s-a interesat cum pot fi ajutați minorii abandonați.

Ducele și ducesa și-au schimbat ținutele pentru a afișa un stil mai protocolar la dejunul oferit în onoarea lor de premierul indian Narendra Modi. Ducesa a încălțat din nou pantofii de seară pe care i-a asortat cu un clutch crem și a purtat pentru această ocazie o rochie verde acvamarin din dantelă în timp ce prințul a îmbrăcat un costum sobru de culoare închisă.

Înainte de a părăsi capitala Indiei, cuplul regal s-a întâlnit cu un grup de femei victime ale atacurilor cu acid.

William și Kate au fost primiți seara târziu cu flori și dansuri tradiționale la Assam, în extremul nord-est al Indiei, unde vor participa miercuri la un safari în Parcul Național Kaziranga, cea mai mare rezervație de rinoceri din lume.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 Mai există DNA?