Priviți, acestea sunt drone produse în cele 8 fabrici noi înființate în Ucraina în ultimul an!

Priviți, acestea sunt drone produse în cele 8 fabrici noi înființate în Ucraina în ultimul an!

Priviți, acestea sunt drone produse în cele 8 fabrici noi înființate în Ucraina în ultimul an! Opt noi companii care produc drone de atac au fost înființate în Ucraina! Ministrul transformării digitale al țării, Mykhailo Fedorov, a anunțat acest lucru și a publicat fotografii cu UAV-uri care s-au alăturat „Armatei de drone”. „A trecut (de AFU) camionete, helicoptere de lovitură și drone FPV”, a scris ministrul pe Facebook. O parte din fondurile pentru aceasta, a spus el, au fost strânse pe platforma de strângere de fonduri United24. Fedorov a subliniat că toate dronele sunt fabricate din Ucraina. "Prioritatea principală este să oferim și altor unități tehnologie. Acest lucru va aduce victoria mai aproape și va menține soldații noștri în viață", a adăugat ministrul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu