Priviți, Gâdea a învins!

Priviți, Gâdea a învins!

Directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, a tinut sa fie prezent, luni, in fata Colegiului Medicilor Bihor pentru a o sustine pe Flavia Grosan. Luni seara, Grosan va fi invitata principala a emisiunii „Sinteza Zilei”.

Gadea s-a imbratisat puternic cu Flavia Grosan, doctorita avand masca trasa sub barbie. In jur de 100 de simpatizanti, multi fara masca, au tinut sa o astepte pe doctorita. „La iesire, medicul a fost asteptat si de Mihai Gadea, care a fost alaturi de ea in toata aceasta perioada”, este scris pe site-ul Antena 3.

Colegiu Medicilor Bihor a decis sa nu o sanctioneze deloc pe Grosan pentru afirmatiile jignitoare la adresa celorlati medici.

Grosan este invitata, luni seara, la Antena 3 la emisiunea principala a postului, „Sinteza Zilei”. Grosan a fost prezenta in fiecare seara, in ultimele patru zile, cu interviuri la Antena 3.

Duminica seara, doctorita i-a indemnat la Antena 3 pe romani sa nu poarte masca de protectie pentru ca „nu face bine”.

”Eu zic ca lockdownul nu face bine, eu zic ca masca nu face bine. Eu as fi mers pe varianta englezeasca cu imunizarea de turma. Am fi scapat… Eu vorbeam si cu pacientii, Dumnezeu a lasat orificiile astea, de ce le blocam? Tot intreb… ne-au scazut imunitatea in ultimul hal, d-aia nu mai stim ce e gripa, ce e viroza, ce e COVID. Nu mai stim nimic. Imunitatea noastra e prabusita. Statul in casa, masca si aici am ajuns…”, a declarat Flavia Grosan.

Grosan a mai declarat ca nu se teme de coronavirus.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru ca nu sunt in spital, am cabinetul meu. Dar eu am vazut pacienti iesiti din spital care erau foarte rau si atunci am zis ce medicamente nu imi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frica de COVID, am luat-o pe cont propriu si am schema mea pe care o am de 10 ani si care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a iesit o bijuterie. Costa pana in 100 de lei. Cum e posibil ca o schema in banii astia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sanatatii sa iste un asa zbucium mediatic. Am o schema in primul rand uman, organismul e oricum firav, nu-l poti sa-l abrutizezi. Asa ca medicamentele mele usoare, dragute, frumoase le prescriu”, a mai spus Flavia Grosan, conform Aktual24.ro .


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!