Priviți-i fața Cioclului! Tocmai află decizia președintelui!

Priviți-i fața Cioclului! Tocmai află decizia președintelui!

Priviți-i fața Cioclului! Tocmai află decizia președintelui! Președintele Iohannis a anunțat, miercuri că va ataca la CCR întregul pachet de legi ale justiției și că va sesiza și Curtea de la Veneția. La scurt timp după aceste declarații, Digi24 a prezentat imagini în direct cu ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Tudorel Toader este prezent în Comisia parlamentară specială pentru legile justiției. După anunțul lui Iohannis, el a început să se uite încruntat in telefon, adoptând o figură tuflită.

 Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a sesizat la Curtea Constituţională cele trei legi de modificare a legilor justiţiei. Iohannis a mai anunţat că a sesizat şi Comisia de la Veneţia şi a cerut Curţii Constituţionale să aştepte până se va pronunţa Curtea de la Veneţia.

Iohannis a criticat dur PSD, spunând că partidul condus de Liviu Dragnea „a îmbrobodit poporul cu un program numai lapte şi miere, dar a început asaltul asupra Justiţiei”.

Iohannis a criticat și modul în care Parlamentul a adoptat cele trei legi, spunând că acestea sunt „contestate de asociaţiile magistraţilor şi trezeşte mari îngrijorări în rândul partenerilor externi”.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf