Priviți-i fața Cioclului! Tocmai află decizia președintelui!

Priviți-i fața Cioclului! Tocmai află decizia președintelui!

Priviți-i fața Cioclului! Tocmai află decizia președintelui! Președintele Iohannis a anunțat, miercuri că va ataca la CCR întregul pachet de legi ale justiției și că va sesiza și Curtea de la Veneția. La scurt timp după aceste declarații, Digi24 a prezentat imagini în direct cu ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Tudorel Toader este prezent în Comisia parlamentară specială pentru legile justiției. După anunțul lui Iohannis, el a început să se uite încruntat in telefon, adoptând o figură tuflită.

 Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a sesizat la Curtea Constituţională cele trei legi de modificare a legilor justiţiei. Iohannis a mai anunţat că a sesizat şi Comisia de la Veneţia şi a cerut Curţii Constituţionale să aştepte până se va pronunţa Curtea de la Veneţia.

Iohannis a criticat dur PSD, spunând că partidul condus de Liviu Dragnea „a îmbrobodit poporul cu un program numai lapte şi miere, dar a început asaltul asupra Justiţiei”.

Iohannis a criticat și modul în care Parlamentul a adoptat cele trei legi, spunând că acestea sunt „contestate de asociaţiile magistraţilor şi trezeşte mari îngrijorări în rândul partenerilor externi”.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 Zvon... / Din „culisele întâlnirii” PNL-PSD de la vila Lac

5 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?