Priviți, nuntă de „valori”, cu 170 de persoane, spartă de Poliție, în această dimineață, în Pipera!

Priviți, nuntă de „valori”, cu 170 de persoane, spartă de Poliție, în această dimineață, în Pipera!

O nuntă de romi cu aproximativ 170 de participanți, organizată într-un salon de evenimente din Capitală, a fost oprită de oamenii legii, în noaptea de joi spre vineri, relatează Gândul.

Petrecerea a avut loc la Ballrom Simfonia, conform surselor G4Media.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, că dintr-un salon de evenimente se aude muzică și gălăgie.

„În această dimineață, în jurul orei 01.00 prin apel 112, Secția 6 Poliție a fost sesizată că se tulbură liniștea publică prin muzică și gălăgie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere. Au fost identificate și legitimate aproximativ 170 de persoane”, a transmis poliția.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, petrecerea a fost oprită iar toate persoanele identificate au fost sancționate contravențional.”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie