Pro TV anunță că va difuza cele mai importante 23 de meciuri de la Euro 2016

Pro TV anunță că va difuza cele mai importante 23 de meciuri de la Euro 2016

Pro TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale Campionatului European de Fotbal 2016, între 10 iunie și 10 iulie, informează un comunicat al postului de televiziune transmis luni AGERPRES.

"Pentru prima dată în istoria televiziunii din România, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comercială", se arată în comunicat.

Postul de televiziune va difuza toate meciurile echipei naționale a României.

"Am simțit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiție de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnaliști din sport, experți în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal și, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul și apreciază acest gen de programe. Suntem încântați că le vom oferi românilor emoția, tensiunea și bucuria UEFA Euro 2016, care va debuta cu un meci intens: România — Franța", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, citat în comunicatul postului de televiziune.

Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA Euro 2016 în România sunt Pro TV și Dolce.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina