Pro TV scoate din grilă serialul Groapa. Unde poate fi văzută povestea familiei Vlahu VIDEO

Pro TV scoate din grilă serialul Groapa. Unde poate fi văzută povestea familiei Vlahu VIDEO

La doar trei săptămâni de la premieră, Groapa, serialul care îi ține cu sufletul la gură pe cei care urmăresc povestea familiei Vlahu, dispare din grila postului Pro TV. Fanii nu trebuie însă să-și ia la revedere de la acțiune.

De săptămâna aceasta, Groapa se vede în exclusivitate pe VOYO!”, a anunțat Pro TV.

„Vești bune pentru toți pasionații de ficțiune locală. Aventurile lui Sasha, Alma și ale întregii familii Vlahu pot fi urmărite oricând și de oriunde, doar pe platforma VOYO! După ce s-au bucurat de primele trei capitole ale poveștii, toți cei curioși vor avea parte de noi episoade în fiecare sâmbătă”, a explicat postul Tv.

Shogunul, noul personaj din Groapa, interpretat de actorul Adrian Titieni. FOTO Facebook Groapa

Serialul Groapa i-a cucerit rapid pe abonați.

„Timpul petrecut de toți cei care deschid producția asupra fiecărui episod subliniază curiozitatea privind modul în care aventurile vor evolua pe mai departe”, arată ProTV.

Serialul a intrat direct în top trei cele mai urmărite programe din platformă, și a devenit una dintre cele mai importante alegeri ale noilor utilizatori.

„Încă de la momentul în care am anunțat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menține standardul ridicat de calitate și că suntem convinși că le va cuceri rapid atenția. Rezultatele obținute pe VOYO ne arată că am avut dreptate și suntem fericiți să le oferim abonaților platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO. Ne-am dorit ca toți cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spațiul perfect în care se pot bucura de acțiune, indiferent de locul în care se află sau de oră”, a explicat Antonii Mangov, Programming Director.

Fanii pot urmări continuarea acțiunii în fiecare sâmbătă, doar pe VOYO .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?