Proastă de bubuie/Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o funcție babană

Proastă de bubuie/Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o funcție babană

Andra Sabrina Pleșa, fiica vitregă a lui Vela, foarte recent numită în funcția de vicepreședinte al Agenției Naturale pentru Arii Naturale Protejate, a vrut să devină notar. Dar nu a trecut nici de proba orală, la care a luat doar nota 2,17. Astfel, concursul s-a oprit pentru ea.

În 2015, Andra Sabrina Pleșa a vrut să devină notar stagiar. La concurs, însă, a luat numai 2,17 la proba orală, așa că nu a mai avut dreptul să susțină și proba scrisă (vezi, mai jos, numărul 21 din listă). Pe scurt, a ratat concursul.

Acest obstacol nu a împiedicat-o să aibă o carieră politică de succes, de consilier local PNL la Caransebeș. Mai nou, a ajuns chiar în administrația centrală, dezvăluie Newsweek România.

Toată povestea vieții Andrei Sabrina Pleșa, fiica partenerei de viață a lui Marcel Vela, fost ministru de Interne, poate fi citită aici.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, sunt gay! Și suntem mulți în branșă” / Primul interpret de muzică populară care își recunoaște orient…

2 O franţuzoaică de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit nebuneşte de un puşti român de 14 ani. Cum s-a…

3 Mesajul unui medic psihiatru înainte de a muri de COVID-19. Mama sa, profesoară, a murit de aceeaşi boală cu o…

4 Așa o fi?

5 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?