Proastă de bubuie/Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o funcție babană

Proastă de bubuie/Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o funcție babană

Andra Sabrina Pleșa, fiica vitregă a lui Vela, foarte recent numită în funcția de vicepreședinte al Agenției Naturale pentru Arii Naturale Protejate, a vrut să devină notar. Dar nu a trecut nici de proba orală, la care a luat doar nota 2,17. Astfel, concursul s-a oprit pentru ea.

În 2015, Andra Sabrina Pleșa a vrut să devină notar stagiar. La concurs, însă, a luat numai 2,17 la proba orală, așa că nu a mai avut dreptul să susțină și proba scrisă (vezi, mai jos, numărul 21 din listă). Pe scurt, a ratat concursul.

Acest obstacol nu a împiedicat-o să aibă o carieră politică de succes, de consilier local PNL la Caransebeș. Mai nou, a ajuns chiar în administrația centrală, dezvăluie Newsweek România .

Toată povestea vieții Andrei Sabrina Pleșa, fiica partenerei de viață a lui Marcel Vela, fost ministru de Interne, poate fi citită aici .



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...