Proasta satului "ne-a zis-o"! Adversarii îmi numără virgulele și greșelile de exprimare pentru că nu au altceva de criticat

Proasta satului "ne-a zis-o"! Adversarii îmi numără virgulele și greșelile de exprimare pentru că nu au altceva de criticat

”Cei mai înverșunati adversari care îmi numara virgulele sau greșelile de exprimare nu au altceva de criticat și atunci se limitează numai la acest lucru”, a spus vineri premierul Viorica Dăncilă într-un discurs la ședința femeilor social-democrate.

”Am făcut greșeli pe fondul oboselii, dar nu o să greșesc niciodată în deciziile luate pentru România și români. Faptul că nu am greșit e reliefat de drumul bun pe care merge economia românească”, a mai spus Dăncilă.

 Amintim doar câteva dintre deciziile "bune" ale slugii lui Dragnea: deficit bugetar dublu față de cel din aceeasi perioadă a anului trecut; ordonanțe de guvern privind corupția, care au declanșat proteste masive în țară și primit avertizări de la forurile internaționale. Mai bine ar tăcea!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public