Proasta satului "ne-a zis-o"! Adversarii îmi numără virgulele și greșelile de exprimare pentru că nu au altceva de criticat

Proasta satului "ne-a zis-o"! Adversarii îmi numără virgulele și greșelile de exprimare pentru că nu au altceva de criticat

”Cei mai înverșunati adversari care îmi numara virgulele sau greșelile de exprimare nu au altceva de criticat și atunci se limitează numai la acest lucru”, a spus vineri premierul Viorica Dăncilă într-un discurs la ședința femeilor social-democrate.

”Am făcut greșeli pe fondul oboselii, dar nu o să greșesc niciodată în deciziile luate pentru România și români. Faptul că nu am greșit e reliefat de drumul bun pe care merge economia românească”, a mai spus Dăncilă.

 Amintim doar câteva dintre deciziile "bune" ale slugii lui Dragnea: deficit bugetar dublu față de cel din aceeasi perioadă a anului trecut; ordonanțe de guvern privind corupția, care au declanșat proteste masive în țară și primit avertizări de la forurile internaționale. Mai bine ar tăcea!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”